Over Patipada

Gerjan Schoemaker - Meditatieleraar ZwolleOnder de naam Patipada geef ik, Gerjan Schoemaker, meditatielessen en workshops. Ik geef les in diverse vormen van meditatie aan groepen en individuen, zodat zij de verschillende effecten hiervan kunnen ervaren. De meditaties worden afgestemd op hoe ver iemand al is op het pad van bewustwording, maar vooral ook op het karakter van de mens en wat op dat moment voor hem of haar speelt. Uiteindelijk zal iedereen zijn eigen proces in het pad van bewustwording ondergaan en kan ik slechts richting geven aan dit onderzoek.

De meditatielessen zijn variërend en bevatten technieken gericht op algeheel welzijn, therapeutische meditatie, het rustig maken van de geest, het reduceren van mentale en fysieke spanningen, het verlichten van specifieke klachten en het verminderen van stress. Bovenal zijn de meditatielessen gericht op het verkrijgen van inzicht in jezelf.

De technieken die ik gebruik zijn onder andere:

gerjanschoemaker-meditatie

Bekijk hier het programma voor de meditatielessen en meditatieworkshops.

Op dit moment worden de vaste cursussen gegeven aan de Weeshuisstraat 2 in Zwolle.

Naast dat ik meditatielessen geef in Zwolle ben ik ook docent van de meditatieleraren opleiding bij het Nederlof instituut in Amsterdam.  Naast meditatieleraar ben ik ook eigenaar van internetmarketing bureau Seeders en ben ik eigenaar van de yoga-/meditatie webshop Patipada.nl en LittleGreeny.nl (webshop voor bewuste ouders).

Mijn ervaring en inspiratie in meditatie en aangrenzende technieken heb ik onder meer opgedaan bij Dingeman Boot van Pannananda, bij Stephany Samson & Bernard Samson tijdens de opleiding tot meditatiedocent bij Nederlof Centrum, Marijke Heetveld bij Venwoude en via diverse leraren tijdens retraites in Europa en Azië.

Patipada betekent ‘de middenweg’. De weg die de Boeddha omschreef in de vier nobele waarheden.
We hebben sinds kort ook een webshop met meditatie, yoga en gerelateerde artikelen.

Wat is meditatie? Lees hier mijn artikel over wat meditatie is en wat de effecten van meditatie zijn.

Gerjan Schoemaker
Patipada, meditatie Zwolle
Mail: info@meditatiezwolle.nl

Ingeschreven bij register Professional Meditatie Leraren